Aula - det nye forældreintra

Aula er den nye kommunikationsplatform og app du skal bruge til at kommunikere med skolen. Aula gør det overskueligt for dig at følge med i dit barns hverdag og udvikling. Aula er også et sikkert it-system, som passer godt på dine oplysninger.

Kom i gang med Aula
Du logger på Aula via www.aula.dk eller på mobil eller tablet via app’en, som kan hentes i App Store eller Google Play (søg på ”Aula”):

• Logger du på www.aula.dk, skal du anvende NemID første gang og herefter dit unilogin, som du kender fra ForældreIntra.
  • Logger du på via Aulas app, skal du logge på med NemID første gang og kan herefter vælge en selvvalgt kode eller ansigtsgenkendelse, hvis din enhed understøtter dette.

Første gang du logger på Aula, vil du blive bedt om at udfylde diverse kontaktinformationer, behov for notifikationer og tage stilling til fuldmagter relateret til dit barn.

Vejledning til brug af Aula findes på www.nyborg.dk/aula og www.aulainfo.dk. Du kan også ringe til Hotline 6333 8000, mandag til fredag, kl. 9-18, der kan svare på grundlæggende spørgsmål om Aula.

Derudover er du altid velkommen til at kontakte Birkhovedskolens kontor.

Fyraftensmøder
Har du brug for hjælp til at logge på - eller har spørgsmål til brugen af Aula, er du velkommen til at møde op til en af de 2 fyraftensmøder, som skolen afholder. Du behøver ikke at tilmelde dig - bare mød op med din smartphone, tablet eller bærbare pc.

Møderne afholdes på Birkhovedskolens bibliotek (i bygning D, stueetagen):

• Tirsdag den 22. oktober kl. 17-18
  • Onsdag den 30. oktober kl. 17-18