Om SFO'en

Birkhovedskolens SFO har ca. 130 børn fra 0. til 3. klasse. SFO’en holder til i skolens Bygning B.

En dag i SFO’en
SFO’en åbner hver dag kl. 06:00 og pædagogerne er sammen med børnene indtil de sendes ud i klasserne kl. ca. 07:50. I SFO’en er der mulighed for at spise medbragt morgenmad indtil kl. 07:30. Vi sørger for mælk til morgenmad. Der er mulighed for at læse bøger, spille spil, male og lave andre stille aktiviteter, som skaber en rolig start på dagen.

Når børnene har fri fra skole, bliver de krydset af i klassen og eleverne fra 2. og 3. klasse går selv til SFO’en. Elever fra 0. og 1. klasse er allerede i bygningen og finder selv til SFO’en. Om eftermiddagen er der forskellige aktiviteter som, kreative værksteder, boldspil i gymnastiksalen, bål og andre ude aktiviteter. Der er stadig mulighed for læse bøger, spille spil, male og lave andre stille aktiviteter indendørs. Børnene har mulighed for at spise deres eftermiddagsmad inden de tager hjem.

SFO’en lukker og siger tak for en dejlig dag kl. 17:00.

Åbningstider i SFO’en
Morgenåben: 06:00-08:00.

Eftermiddagsåben: mandag til torsdag 13:45-17:00, fredag 12:45-17:00.

På skole fri dage er der åbent fra 06:00-17:00.

SFO’en holder lukket d. 24/12 og 31/12. Alle ferier og helligdage kræver særskilt tilmelding til skolen.

Betalbar feriepasning: uge 26-27-28-29 hvor der tilmeldes til ”pladsanvisningen”, hvor vi har sampasning med Danehofskolen.

Årshjul for Loppen 2020/2021

Modtagelse af nye 0 kl.

Sommercamp (Hyrdegyden) 1.-3. kl.

Efterår

Fest for 1. årgang

Efterårsferie (uge 42)

Halloweenarrangement

Skole- hjem samtaler

Vinter

Fest for 2. årgang

Juleafslutning med gløgg, æbleskiver og juleklip

Juleferie

Fodboldturnering i Aunslev (2. og 3. kl.)

Vinterferie

Forår