Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Klar til indskrivning i 0. klasse

Jeres barn er undervisningspligtigt fra august i det kalenderår, hvor det fylder 6 år. Jeres barn kan begynde i 0. klasse allerede i det år, hvor det fylder 5 år, hvis det er født før 1. oktober og hvis det vurderes, at det vil være i stand til at følge undervisningen.

Nyborg Kommune er inddelt i 4 skoledistrikter. Man har ret til at blive indskrevet på sin distriktsskole. Der er dog frit skolevalg, så længe der er plads i klassen. Læs mere om frit skolevalg her.

Sådan foregår skoleindskrivningen til 0. klasse på Birkhovedskolen
Ønsker I at jeres barn skal starte på Birkhovedskolen i 0. klasse, skal du i perioden 1. december - 15. januar, hvor skoleindskrivningen finder sted, ønske Birkhovedskolen i den digitale skoleindskrivning. I vil få et brev i december måned, året før jeres barn fylder 6 år, med vejledning herom. Læs mere her. I marts måned modtager I besked, om jeres barn har fået en plads på skolen.

2 vigtige møder inden skolestart
Birkhovedskolen har 2 møder, som er vigtige, at I deltager i:

  • 10. januar 2024 kl. 17-18.30: Åbent hus-møde for alle interesserede forældre - uden børnene. 
     
  • 15. maj 2024 kl. 17-18.30: Informationsmøde for forældre og børn - børnene møder deres nye kammerater (Husk tilmelding til skolens kontor til dette møde)

Fakta om Birkhovedskolen
Birkhovedskolen er en af folkeskolerne i Nyborg Kommune. Skolen, der er tosporet, har ca. 450 elever og er opdelt i 2 afdelinger med gode faciliteter. Afdeling 1 (0.-4. årgang) og afdeling 2 (5.-9. årgang). Sådan er vi fordelt:

Bygning A: Administration og gymnastiksal
Bygning B: 0.-1. årgang og SFO (Loppen)
Bygning C: 7.-9. årgang
Bygning D: 5.-6. årgang
Bygning E: 2.-4. årgang

Du er altid velkommen til at kontakte skolens kontor, hvis du ønsker at vide mere eller komme på besøg på skolen - uanset hvornår på året det er.